Boligkompleks renoveret på 2 uger

  • 2 uger
  • 320 m2 facade

Facaderenovering af boligkompleks i Århus

Hurtig afvikling er et must, når et stort boligkompleks skal renoveres. På under 2 uger har vi renoveret facaden på et stort boligkompleks i Mejlgade i Århus midtby– til stor glæde for ejendommens beboere og bygherren.

Boligerne var beboet under hele renoveringen. Vi havde derfor stort fokus på at minimere generne for beboerne, så deres hverdag kunne fungere så normalt som muligt, mens arbejdet stod på.

Bygningen er 15 meter høj og 30 meter bred, og der er altaner ved alle lejligheder. Det betød, at vi havde begrænset plads at arbejde på og vanskelig adgang til facaden. Til trods for de vanskelige vilkår lykkedes det os at afslutte projektet på under 2 uger. Pladsen blev afleveret opryddet og vasket.

For at sikre lang holdbarhed skulle alle gamle fuger i et areal på 320 m2 udkradses i 20 mm dybde. Efter renoveringen fremstår bygningen attraktiv og vedligeholdt.

Begrænset plads og vanskelig adgang

Bygningen er 15 meter høj og 30 meter bred, og der er altaner ved alle lejligheder. Det betød, at vi havde begrænset plads at arbejde på og vanskelig adgang til facaden. Til trods for de vanskelige vilkår lykkedes det os at afslutte projektet på under 2 uger.