Når facaden betyder noget

  • 1 familie
  • 1 hjem
  • 2850 kg mørtel

Flot facadepuds til nybyggeri i Snejbjerg

Lars og Nette har gjort deres boligdrøm til virkelighed. De har bygget et super lækkert hjem i et nyt villakvarter i Snejbjerg ved Herning. Huset er bygget med forskudte vinkler, der giver et flot og arkitektonisk udtryk. Den hvide facade og husets skarpe linjer fremhæver bygningens stringente design.

Lars og Nette valgte sammen med Murerfirmaet P. Jensen & Sønner at pudse facaden udvendigt med et facadesystem fra Weber. Det giver facaden en længere levetid og samtidig mindre vedligeholdelse. Facadesystemet har en god isoleringsevne, og familien skal ikke bekymre sig om fugtophobning, frostsprængninger eller afskalninger.

Alle pladesamlinger er limet med bånd for at give et flot slutresultat. Pudslaget består af tre lag. Grundpuds, grovpuds og slutpuds. Til grundpudset har vi brugt Weber 292. Pudset er lagt med afstandsskinner, så det får den helt rigtige tykkelse. Efter grundpudset er der lagt et net ind i pudset.

For at sikre skarpe og lige kanter er der sat hjørnenet i alle hjørner og ved vinduesfalse. Derefter er der trukket et lag puds på igen. Til slutpuds har vi brugt weber.pas 481, der er vejrbestandig og beskytter facaden mod alge- og svampeangreb.

Malingen og sort forpatineret zink ved sternkanten giver huset den sidste finish.

Pudslaget består af tre lag

Pudslaget består af tre lag. Grundpuds, grovpuds og slutpuds. Til grundpudset har vi brugt Weber 292. Pudset er lagt med afstandsskinner, så det får den helt rigtige tykkelse. Efter grundpudset er der lagt et net ind i pudset.

Finish

Malingen og sort forpatineret zink ved sternkanten giver huset den sidste finish.