Om os

  • Kvalitet
  • Faglighed
  • Tillid

Dit byggeprojekt er i trygge hænder hos
P. Jensen & Sønner

En god murer overholder sine aftaler og har styr på sit håndværk. Med P. Jensen & Sønner er dit murerarbejde i trygge hænder. Vi har i mere end 40 år hjulpet private, virksomheder, boligforeninger, kommuner og regioner med flot murerarbejde i høj kvalitet. Fra mindre opgaver hos private til store, komplekse entrepriser. Vi holder til i Outrup ved Varde, samt Esbjerg, men vi bygger over det meste af landet.

Kort om os

I mere end 40 år har vi udført kvalitetsarbejde til både store og små projekter. Vi har 35 mand ansat i virksomheden. Vores murersvende har en bred vift af kompetencer, og vi vælger altid den murer, der har de kompetencer, der matcher dit projekt. På den måde sikrer vi, at du får det bedste resultat.

Kvalitet, faglighed og tillid. Det er de nøgleord, vi bygger på. Uanset projektets størrelse og omfang.

Mere end 40 års erfaring

Murerfirmaet P. Jensen & Sønner ejes i dag af murermester Frands Poulsen og Lillian Rosendahl. Frands er selv uddannet murer fra P. Jensen & Sønner og har været i virksomheden siden sin læretid – kun afbrudt af et års ophold i Grønland sammen med sin hustru Lillian. 

Vi er et murerfirma med store armbevægelser. Og med det mener vi, at vi forsøger at være en rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed. Både blandt vores medarbejdere og i de mange typer opgaver, vi løser hver eneste dag. Fra små til store projekter.

Et netværk af dygtige samarbejdspartnere

Gennem årene har vi samlet et hold af dygtige dygtige samarbejdspartnere, der gør os i stand til at løse mange opgavetyper – fleksibelt og til tiden. Vi håndplukker altid den samarbejdspartner, der er bedst til at løse dit behov og projekter. Både de simple og de komplekse.

Gør dine boligdrømme til virkelighed

Kontakt os på 75 25 15 06, og lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt.