Facaderenovering

  • Diffusionsåben
  • Langtidsholdbar
  • 2 kg / m² / mm

Drømmer du om en ny flot facade?

Din facade er det første folk ser, når de kommer til dit hus eller din bygning. Hvordan ser din facade ud? Er den trist og slidt?

Hos P. Jensen & Sønner hjælper vi dig med at gøre et godt førstehåndsindtryk. Vi renoverer din facade, så den fremstår flot og præsentabel. Vi udfører facaderenovering på private boliger, virksomheder og boligkomplekser. Vi klarer både pudsning af soklen og reparer eventuelle revner i murværket. 

Lad os hjælpe dig med at gøre din facade flot og præsentabel. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Ring til os på telefon 75 25 15 06 / 21 22 84 72 / 30 69 03 67 eller send en 
e-mail på kontoret@murerfirmaet-pjensen.dk

Facadepuds

Lars og Nette valgte sammen med murerfirmaet P. Jensen & Sønner at pudse facaden udvendigt med et facadesystem fra Weber. Det giver facaden en længere levetid og samtidig mindre vedligeholdelse. Facadesystemet har en god isoleringsevne, og familien skal ikke bekymre sig om fugtophobning, frostsprængninger eller afskalninger.

Se hele projektet her

Renovering af boligkompleks

Bygningen er 15 meter høj og 30 meter bred, og der er altaner ved alle lejligheder. Det betød, at vi havde begrænset plads at arbejde på og vanskelig adgang til facaden. Til trods for de vanskelige vilkår lykkedes det os at afslutte projektet på under 2 uger.

Se hele projektet her

Ring eller skriv til os

Ring til os på telefon 75 25 15 06 / 21 22 84 72 / 30 69 03 67 eller send en 
e-mail på kontoret@murerfirmaet-pjensen.dk