Murerarbejde

Vi bygger på kvalitet, faglighed og tillid

Hos P. Jensen & Sønner klarer vi alle opgaver inden for murerfaget – både store og små. Fra en enkelt sten til store offentlige byggerier. Vi er medlem af brancheforeningen Byg Garanti – det er en ekstra sikkerhed for dig og dit byggeprojekt.

Skal du i gang med en større renovering eller bygge til, er det vigtigt, at du vælger en troværdig og dygtig håndværker til at klare opgaven.

En god og pålidelig murer sikrer nemlig, at du får det resultat, du ønsker.

Det er vigtigt for os, at du føler, at din opgave er i trygge hænder. Derfor tager vi os altid god tid til at snakke din opgave igennem. Det sikrer, at du får den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker. 


Rene linjer fra start til slut

Vi tror på, at klar kommunikation er vejen til et godt og tilfredsstillende resultat. Vi kommer gerne forbi og gennemgår dit projekt med dig. Inden vi mødes, er det en god ide at lave en beskrivelse af de opgaver, du skal have løst. 

  • Hvad skal laves?
  • Hvad er dit budget?
  • Hvad er din tidsplan?
  • Hvad er vigtigt for dig i forhold til opgaven?

Når du har styr på det, er det nemlig lettere at snakke med murermesteren om dit projekt. Du undgår misforståelser, og vi sikrer, at alle parter er enige om projektets omfang og detaljer. Og det betaler sig i længden. 

Skal vi ringe til dig?
Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op og aftaler et tidspunkt, hvor vi kan gennemgå dit projekt.